7 september 2007

vad var det i påsen?

Igår gick jag ju loss inne i butiken Ambiance, jag hade absolut kunnat handla mycket mer men jag får spara och gneta lite först i så fall.


I alla fall blev det en av de här fina lyktorna som ska få hänga på vår vardagsrumsvägg!

Såklart har jag inte hunnit sätta upp kroken (från mitt inlägg igår) på väggen än, ambitionsnivån är hög men denna tidsmästarinna har sina begränsningar. Men lyktan är så fin även på bordet! Jag ska sätta ett blockljus i den senare. Den trevliga damen i butiken tipsade om att man kan ha skåpet som ett tittskåp alltefter säsong, lägga i rönnbär, mossa, ja, vad man nu vill ha i. Det låter bra tycker jag.

Eftersom jag är rabiat snäck- och stensamlare (även dotter min verkar ha fått dessa gener) så var det ju lätt gjort att lägga i några fina stenar och ett blåmusselskal.
Jag är så nöjd så nöjd!


Nu ska här höstmysas i helgen. En riktigt trevlig helg önskar jag er!4 kommentarer:

Ewa sa...

Tack. Du är så välkommen så. Länkar till din sida. Hoppas det är ok?
Ha en trevlig helg.
Kram Ewa

Brunkullan sa...

Jättefina lyktor! Passar ju fint med snäckorna där!
Kanske några valnötter och en liten mistelkvist intill blockljuset i jul!?

Susanne

Tidsmästarinnan sa...

Ååå, nu blev jag helt julsugen... det var en bra idé Brunkullis! Kan jag absolut se framför mig när julen närmar sig! Tackar för den.

.:Klara:. sa...

Jättevackert med stenar och musselskal och ljusen! Har också köpt en lykta... på marknaden i lördags... visar den i morgon. Det är härligt med höst. Mysljus överallt och träden i vackra färger och snart är det dags för sista rycket i trädgården... sen får vi vila och bara mysa. Ha det bäst!