15 januari 2012

glädje vid diskbänken

Hej mina goa vänner,
hur har ni haft det sen sist? Vi har haft en lugn och skön helg, bland annat med biobesök: Tintin. Den var välgjord och kul för oss vuxna också (men man är kanske lite väl insnöad på inredning när man sitter och myser åt Tintins charmiga kök och kakel!).

Och! Jag har blivit av med en gammal "surdeg" på att-göra-listan. Där har nummer ett sedan länge varit att foga de sista gliporna till de nya trappstegen i trappan till övervåningen. Och jag har liksom förbjudit mig själv att dra igång några nya målarprojekt innan detta var färdigt. (Alltså har INGET blivit gjort på evigheter.)
Ganska enformigt jobb, men det gick fortare och fortare för varje trappsteg - och så skönt att vara klar!


I köket tvättar jag ibland händerna, erkänner jag, med diskmedel när det ska gå undan. Men det är ju rena döden för torra händer alltså.
Nu är det rena lyxen på diskbänken istället, en flytande ekologisk tvål från Lilla Bruket i Varberg. Den doftar kardemumma och mandarin, och jag blir lite glad varenda gång jag tvättar händerna.Den är så där enkel och snygg i utformningen också, det gillar jag.

Ha det så gott, önskar er en riktigt fin början på veckan!
Kram

Susanne

8 kommentarer:

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Susanne!
Nä,just det,så ska man göra, inte dra igång nya projekt förrän andra är klara;)
Så skönt det måsta vara att ha fått det gjort.
Snygg flaska till köket.Irriteras alltid över att tvätta händerna i diskmedel...
Önskar dej en fin start på veckan.
Kram Anette

Graadskan sa...

Härligt att bli av med gamla surdegar!! Bra jobbat!

Här har vi legat sjuka hela familjen de senaste dagarna, så här har inte gjorts många knop... Men nu är vi på topp igen, lagom till att arbetsveckan drar igång! Känner mig något snuvad på en helg! Tur det kommer fler!

KRAM!

Annas skattkammare sa...

Hej Susanne! Åh visst är det skönt att unna sig lite lyx för både kropp och själ! Låter som du haft en underbar jul och nyår. Kram Anna

Photo by Maria sa...

Skönt att bli av med tråkgörat på att-göra-listan.. Jag fixade ju väggarna i hallen förra veckan, med något jag bara gått och dragit ut på.. Lite roligare nu när jag håller på att fixa möblerna i hallen..

Tvål är ju klart bättre för händerna och att ha tvål vid kranen i köket är ju bättre, och snyggt tvål var det med, eller iaf flaskan var snygg ;)

Kram Mia

Hem och Harmoni Marie sa...

Himla stilig flaska (om man nu kan säga så om tvål.. hi hi) men snyggt var det. Kanske ska ta o klicka hem en jag med...

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen!
Kram Marie

Mamma C sa...

Det var en tjusig flaska med bra tvål i.
Kram Mamma C

Jgabriellah sa...

Riktigt snygg tvål :)
Är den bra också? Det här med torra händer är ju hopplöst denna årstid....

Radhusdrömmar sa...

Håller med dig om att man vill fixa en massa nytt just nu :)

Ert nya kök är sååå snyggt!

Kramisar
Jo