27 mars 2011

trädgårdsmässan, ett säkert vårtecken

Hej hej hallå mina godingar, Idag har jag varit på trädgårdsmässan i Älvsjö med vännen Johanna. Ett säkert vårtecken! Oj oj vad mycket trevligt vi har spanat in. Massor av fina blomsteruppsättningar, till och med blommande magnoliaträd. (Vilket jobb att få fram plantor som blommar exakt rätt tidpunkt till mässan!) Och ett par sköna fluffiga hönor. Spana in detta supersnygga odlingsskåp, ååååhhh, det skulle ju vara perfekt till mig som inte har plats med växthus i radhusträdgården. 7.000 kr kostar det, från Hasselfors Garden. Jag vet exakt vart det skulle stå här hemma! Men plånboken säger tvärnej. (Jag tror till och med den hånskrattar åt mig.)


Det är ju fortfarande lite tidigt att köpa växter att plantera ut. Därför är det kul att det finns andra roliga saker att kika på också. Blommande rosmarin i Årstidens monter.

I butiken Ambiance (Bryggargatan 6, mitt i Stockholm) finns alltid mycket inspiration. En finfin monter hade Pia-Maria och Sandra på mässan, där stannade vi en lång stund. Tack snälla ni!

Pia-Maria, som äger och driver Ambiance, visar ett vårsnyggt halsband i turkost till en vit blus. Närbild på armband från Våga, där stod jag länge och rasslade. En fin detalj från en vit blus (om jag minns rätt heter märket Haust Norway). Och så är jag alltid svag för blommor i flaskor i grupp.


Det finns många fler bilder från trädgårdsmässan, kanske jag visar fler framöver om ni orkar. Ta hand om er så hörs vi snart igen - kram!

Susanne

5 kommentarer:

Älskade pion sa...

Vilken härlig mässa,underbart.Ha en fin dag go vännen. Kram Ulrika

Anna sa...

Hej Susanne!!


Vilka fina bilder på fina saker :)

Har saknat dig här på bloggen med dina härligt pigga inlägg!!

Hoppas du får en fin vecka!!

Anna

Mamma C sa...

Så fina bilder från mässan.
Jag var 24 och gubben 30 när vi gifte oss.
Kram Mamma C

Stina sa...

Hej min gumma!
Vilka fina bilder du visar.
Stor kram från en nästäppt dalkulla.:-) Stina

Essay_writer sa...

so excited!!