28 april 2009

en liten "sov gott-etikett"

Hej alla goa vänner,
hjälp vad tiden går! Och eftersom jag absolut inte hinner göra klart de målarprojekt jag har på gång här hemma, så började jag med något helt annat och tog fram sygrejorna istället. :-)
Jag har klurat på en idé, som en liten sov gott-etikett att hänga vid barnens säng.


Det här är en ren prototyp, jag hade inte ens textilfärg hemma så jag har inte vågat stryka ovanpå ifall färgen skulle börja kladda.
Schablonen till bokstäverna kommer från Panduro. Egentligen såg jag ett vackert korsstygnsbroderi framför mig, men där någonstans gick gränsen både för tid och tålamod...
Det finns ju massor av fina små ord att skriva, "god natt min skatt", "dröm sött" och sånt där, eller bara barnens namn helt enkelt.


Jaja, lite utveckling kräver nog idén. Fast det var väldigt kul att prova schablonbokstäver i alla fall! (Och nu är det kanske dags att avsluta några målarprojekt istället... :-)
Just nu finns inte så mycket tid att kika in på alla mysiga bloggar, men jag kommer igen och skickar en stor varm kram härifrån så länge!

Susanne

20 kommentarer:

Rosenvit sa...

Vilken jättefin idé! Man blir glad i hjärtat.

Må väl
Anna

Les Cotrions sa...

Ohhh marcellous label you made! Great idea and lovely result!
have a nice week!
Vale

Hem och Lycka sa...

Vad fint, jättebra idé! Underbar banner!

kram

Kerstin sa...

...gud vad gulligt, en fantastisk idé! Så duktig du är!

Ha det bäst, kraaam!

Skatan sa...

Visst är det roligt att leka med färg och text?! Min tankar snurrar mycket kring sådana projekt just nu!! En fin liten skylt att hänga vid sängen :)

Ha en fin dag.

Kram,

Anna

rosenskära sa...

Här stämplas det och pysslas i stugorna! Schablonerna från Panduro är kanon, de har ju dessutom prickar och komma-tecken! Till sillnad från stämplarna från CO som jag håller på att kämpa med...

Jättefin idé!

Lena

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint!
Låter för övrigt mycket "som mig". När man inte har tid till att avsluta ett pågående projekt, börjar med ett nytt.... :-)

Må gott!

Radhusdrömmar sa...

Vad fint! Bra idé.

Vi ses i joggingspåret ikväll :-)

Kram Johanna

Våglyckan sa...

Superfint!
kram från mig
/maria

Liten Bod sa...

Så gullig idé! De går ju att hänga på barnvagnar också. Jag älskar att trycka text på det mesta just nu, men måste hejda mig så att inte boden och hemmet ser ut som tryckerier :) Kram, Tina

Lallis - liv och leverne sa...

EN sådan himla söt och fin idé:)
Kram Lallis

millandante sa...

Så fint!!
Ler igenkännande åt att påbörja något annat mitt i ett projekt... vad gör man... idéerna måste ju testas! Och tur var väl det i detta fall!!
Kram

S o F sa...

Gulligt var ordet! En sån skulle jag vilja ha på min sänglampa också. :)

Ha det gott!

Milla sa...

Jättegullig! Verkligen nåt man skulle kunna pyssla med!
Kram Milla

Kamomilla sa...

En sån rar liten ide´!

Annas skattkammare sa...

Hej goa du!
Så fint du gjort! Älskar verkligen texter och schabloner av alla de slag! Konstigt egentligen att jag inte har gjort något själv.. =)
Hoppas du får en skön valborg och första maj!
Kram /Anna

Må Gott sa...

Hejsan!

Vad skönt att släppa ifrån sig såna där tidsödande projekt och göra något helt annat ett tag! Håller med dig helg och fullt - jag är precis likadan! :-)

Jättesöta etiketter, vilken kanonbra idé! Känns nog gott för barnen när de ser den och ständigt påminns om mammas kärlek. :-)

Ha en riktigt go Valborg!
Kram Anette

Marie//Tekla Maräng sa...

gillar dina vårtecken i radhuslängan.
Trevlig Valborg:)

Kajsa sa...

Så fint, vilken härlig idé!

Pysselprinsessan sa...

Åh, så fint! Bra idé!! Å de där schablonerna är så fina! Jag letade dem i katalogen sist jag beställde, men hittade dem inte. Sökte jag dåligt, månne? När köpte du dina?
Kram