4 mars 2010

aarrrghhhh

Hej govänner,
bästa köpet på Ikea häromdagen var nog vårlökar i kruka. Krokus, narciss och minipåsklilja.
Jag blir snart gaaaalen på den här snön och kylan (och jag tror inte jag är ensam va? Eller är ni sådär sportlovshurtiga allihop?).


Jag tänkte försöka muntra upp mig med lite bokrea snart. Har du något bra köptips? Gärna trädgårds- eller kokböcker... fast lite vad som helst kan ju slinka med hem när det är rea!


Hoppas jag snart hittar lite mer inspiration och vårkänsla, våren KAN ju inte vara så långt borta nu tycker jag. Fast det känns så.

Tack snälla goa ni för alla omtänksamma rader om vår familj och vänner i Chile, alla mår bra och nu har de vatten och el igen, så de har haft en otrolig tur jämfört med många andra. Det kommer fortfarande många efterskalv, det måste vara väldigt obehagligt, men det kommer tydligen att hålla på i flera månader nu.
En stor kram till dig som läser det här!

Susanne

10 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Våren känns här nu.. Solen har visat sig från sin bästa sida i ett par dagar och skall göra så hela helgen.. Och sitter man bara i lä så känner man hur varmt den strålar..

Jag vill ha Per Morbergs kokbok, har sett att den finns på rean..

Kram Mia

Linruz sa...

Ja fy för detta envisa vinterland.
Vill tipsa om Zetas trädgårdsbok som finns på rean.
Underbar!!
Ha en skön helg.
Kram Lina

Matilda sa...

Sitter just nu och tittar ut genom vårt vardagsrums/sovrums/biblioteks/datarumsfönster och kan konstatera att åtminstone rådjuren och småfåglarna börjar få riktiga vårkänslor.=) De hoppar och skuttar, flyger i loopar och kvittrar, mitt i den strängaste kyla och djupaste snö. Nog får man kalla det för vårtecken och kanske något som kan ge oss lite hopp om att snön kanske faktiskt kommer att smälta den här gången med. Håll tummarna!!

Kramar, Matilda♥

Bibbi sa...

Här skiner solen och det är bara -6 grader :) Så nu är det hopp om vår!
Skönt att höra det gått bra för släkten.

Verkligen härligt med vårlökar nu. Själv har jag ju drygt 27 mil till närmasta Ikea så det blir inte så ofta man är där... Men faktiskt har jag planerat in en tur i slutet av mars;) Längtar!

Själv letar jag en bok om betonggjutning på rean. Annars har det bla blivit kokböcker och deckare..
Ha en skön och mysig helg.
~*~Kram~*~

Lina ♥ C´est la vie sa...

Bok-rea ja! Åh så kul det är. Beställde hem ett gäng böcker inom foto, mat, inredning och trädgård bland annat från Adlibris. Ska hämta idag, jippi!

Ha en fin helg. Lina

kardemumma sa...

Vad himla vårfint du har gjort!
Det är så mysigt med alla lökar.
Jag längtar efter påsken så man kan frossa lite mer!
Ha en supermysig helg!
Kramar Carina

Annas skattkammare sa...

Vilken tur att de är oskadda! Jag hade vänner som var i Thailand under tsunamin och jag kommer ihåg känslan innan man visste att de var vid liv..
Så fina vårblommor du köpt! ja nu längtar jag så mycket så jag bli galen! Men nu när solen skiner på oss är jag iallafall liiite gladare.. =) men varför måste det vara så förbaskat kallt??
Kram /Anna

MiA sa...

Hejsan!
Nä - du är absolut inte ensam.. jag är också dödstrött på kyla och snö nu. Det sägs visst att våren kommit till Skåne nu, men vad hjälper det här 25 mil norröver?

Ha en skön helg!
MiA

Anci sa...

Jag kan säga i alla fall att sportlovshurtig är jag inte !! Vårlängtan har jag och i dag sken solen :D

Ha en mysig helg

Kram
Anci

Kamomilla sa...

Takdropp idag men -15 till natten. Bläh.