1 januari 2011

en behagligt seg start på nya året

Hej govänner, och ett riktigt gott nytt 2011 på er!

Det är den 1/1 -11 idag, bara ettor :-)

Vi är behagligt sega och avslappnade här hemma idag, efter kanonrolig nyårsfest hos vännerna igår. Tre generationer var vi, och vi åt massor av god mat, dansade, pratade och skrattade.
I & A har skaffat Xbox Kinect så vi hoppade och skuttade i deras vardagsrum och körde spelet Dance Central, danstävlingar, det har jag aldrig provat förut men guuud vad kul det var - och guuud vad jag såg fjantig ut :-)

Våningsfruktfatet från loppis står framme nu under helgerna med pepparkakor, torkad frukt och clementiner.Nä men om man skulle gå och ta sig en kopp te kanske? Till den hesa halsen. Ja, det tror jag minsann.
Januarikram!

Susanne

6 kommentarer:

Graadskan sa...

Låter härligt! Samma här, lugnt och behagligt. Det mest ansträngande för oss idag var fikat inne hos grannarna... Perfekt!

Kram Camilla

lottens vita och gröna sa...

härliga goa susaanne gooood fortsättning !!! vad härligt att få vara lite seg och hes...samma känsla här, min dotter och jag har galit till singstar, katten kom in gång på gång och liksom skrek hjääääääääääääälp, fniss!
ha det gott vännen,
varmastekramen lotten

Nattmia sa...

God fortsättning på det nya året..

Kram Mia

Älskade pion sa...

Vi har spelat "Buzz"på tvn hela nyårhelgen,också skit roligt.Verkar som att ni har haft en kul nyår.;)Ha en skön söndag vännen. Kramar Ulrika

kardemumma sa...

Vad härligt det låter! Här kämpar vi på med våran förkylning och tycker det mesta är tråkigt tyvärr!
Men det blir bättre så fort man bli frisk ;))
God fortsättning och stor kram Carina

Marie//Tekla Maräng sa...

God fortsättning på 2011:)