26 november 2007

loppis är poppis

Det var en härlig helg på Bästkusten hos mina föräldrar, massor med roligt har vi hunnit med och träffat många nära och kära (men tyvärr fick vi skippa Ge-Kås! Asch! Fast det ligger väl kvar tills nästa gång...).

Lite loppis blev det ju såklart, jag har inte hunnit fotografera allt jag köpte (och framför allt fick jag ju nästan inte med mig något alls hem i ryggsäcken på tåget, så det mesta står kvar och väntar i Halland på mig). Några nysilverfat, en söt liten cafékanna för en tia, pepparkaksformar, fuskeukalyptus och lite annat smått och gott köpte jag.


Jag får nästan spader när jag går på loppis i dom gamla hemtrakterna, priserna är ju helt oslagbart bra jämfört med här i Stockholm.
Måste bara visa några fina smycken som min mamma fyndat också, hon är så bra på att hitta guldkorn. En minipärlväska som jag skamlöst önskat mig i julklapp, ett hängsmycke med bergkristall och en liten violbrosch med fuskdiamant.


Och så har hon börjat måla avlutade saker vita också på sistone! Ett sånt här litet väggskåp vill jag ju också ha. Så otroligt mycket roligare nu än när det var helt i furu. Det syns inte så bra på min hastiga bild, men det är en så fin turkos nyans inuti, hemmablandad linoljefärg (tror jag?).Nä nu är det allt jag som går och tar mej en kopp kaffe. Klirr i koppen på er!

8 kommentarer:

annkierix sa...

oj vilka fynd...väldigt fina saker.tänk kul att man fortfarande kan göra fina fynd.
De söta faten och kannan gillar jag skarpt.
kram

Kamomilla sa...

Vilka fynd du gjort!! Vad kul!

Lilla Blanka sa...

Oj vad mycket fint du har köpt, det är så KUL när man hittar mycket på loppis, för det är inte alltid man (jag) kommer hem med en massa fynd :)
Kram, Mia
PS skåpet ser jättegulligt ut!

Goa, skåne sa...

Oh, vilka fynd!!
Helt ok.att missa Gekås, när man fyndar såna roliga saker...visst är det kuuul!!
Älskar din mammas väska...hoppas den blir din..;)
Och så roligt att hon har börjat måla vitt..det kanske smittar..:)
Kram på dig och jag hoppas att du bara mår bra!
Ha en toppen tisdag!!
Goa

Ewa sa...

Å vilka fynd!!! Minns då jag som barn alltid var med min pappa och farbror på loppisar och auktioner runt Trollhättan. Sedan så hade en släkting till oss en loppis/auktionsfirma. Det var en dröm att gå hos honom och titta.
Skåpet vart ju kanonfint i vitt.
Är själv så sugen på att måla en massa möbler jag har här, men är lite i valet och kvalet.

Varma kramar
/Ewa

Kathys Home sa...

Hejsan, hittade till dig via fint hemma, jag återkommer inom kort och kollar in din sida..måste läsa om dina fynd...hadet//kat

Ewa sa...

Såg den på DVD. M hade "hittat" den på nätet... ;-)

Kramis
/Ewa

Under en vind sa...

Vilka fina fynd!!

Väggskåpet avr verkligen fint!! Skulle också vilja ha....Kramis!