28 april 2008

spegel med pynt


Hej govänner!
Kedjan från Me and my Home har nu fått en plats vid favvo-spegeln här hemma.


Idén att hänga små flaskor i kedjan tror jag att jag har sett här i bloggvärlden, men var? Det är just frågan... tack för inspirationen i alla fall!
Rosa förgätmigej från trädgården, vit pärlhyacint och bellis hamnade i flaskorna.


Eftersom jag dreglade så hemskt över de slutsålda små glasflaskorna på Trädgårdsmässan när jag var där med goaste Radhusdrömmar, så överraskade hon mig med några i present häromdagen - så himla glad man blir av sånt!


Mer glädje: jag har fått en utmärkelse av toppenbloggerskan Jenny med My white Cottage - tusen tack för den! Titta in omedelbart om ni inte redan besökt hennes blogg - här finns en säker, ljus inredningsstil och otroligt coola foton! En blogg helt i min smak.


Jag vill såklart gärna skicka vidare den här fina utmärkelsen också. Jag tycker det var en bra idé Jenny hade - jag väljer några bloggar som jag upptäckt nyligen:

Vitbalansen. Helena fotar som en gudinna och gör loppisfynd som en... ja, gudinna, eller vad sägs om till exempel en äkta Tolixpall för en femtiolapp :-) Extra kul med hennes fyndfaktorskala från ett till tio.

Colonial East - en blogg sprängfylld med tips och inspiration, och vi får följa planerna inför en stor ombyggnad av huset som börjar i sommar. Den vill man gärna läsa allt om!

Kalkstenssommar - Ja, ni hör ju, redan namnet gör att man faller pladask. En charmig blogg med massor med inspiration, och som om inte det vore nog kan man knarka vackra gotlandsbilder när man längtar riktigt mycket!
Tack alla tre för era härliga bloggar.


En stor kram till dig som läser det här - nu är det snart valborg och en kort arbetsvecka för många av oss, det känns väldigt skönt! (även om jag tycker det är lite onödigt, rent ledighetsmässigt sett, att första maj och Kristi Himmelsfärds dag i år ligger på samma dag!)
♥♥♥
S.

Uppdatering - jag har sett att de söta små flaskorna finns att köpa bland annat hos Syster Lycklig på Tegnérgatan här i Stockholm, jag såg dem inte i webbutiken, men säkert kan man höra av sig till systrarna och fråga snällt om man gärna vill ha några...

25 kommentarer:

Glitter och Marsipan sa...

Vad snyggt med kedjan med flaskor på spegeln.Å,jag vill gärna härma dej,om jag får.
Grattis till utmärkelsen.
Och vad roligt,här är några nya bloggar jag inte sett.
Du tar ju också fantastiskt fina bilder,och är mycket inspirerande.
Ha en skön dag.
/Anette

ColonialEast sa...

Taaack för utmärkelsen!!! Det är första gången jag får en "bloggutmärkelse" så det är förstås extra skoj. Tack igen!! Och tack för de fina orden som du skriver om min blogg!

Änglahem sa...

Hihi...jaaa en aningens onödigt med Kristi Himmel färds dag och 1:a Maj samma dag!!! rent oförskämt igentligen!!!*fniss*

Vad fint det blev med din kedja, så söta små glasflaskor!!!

GRATTIS till awarden!!! Vad roligt!!

Ha en skön måndag!
Kram/Ulrika

husnummer30 sa...

Så fint det blev! Nu blev man ju sugen på att fixa något liknande hemma. Alltid så mycket ny inspiration att hämta i bloggvärlden!

Må gott! //Jill.

Glitter och Marsipan sa...

Men hej,igen.Jag länkar också till dej.
Anette

Anonym sa...

Mkt trevlig blogg :) hur kom du på denna idee:P
Kan ju länka här till min också..
Ha en trevlig dag kram.

Gårdsromantik sa...

Fint med pytteflaskorna - sådana vill jag också ha!
Grattis till utmärkelsen!

Kram Maud

Radhusdrömmar sa...

Vad fint det blev med miniflaskorna!
Ja visst är det trist att det blir mindre helgdagar, man får passa på att njuta i helgen!

Vi ses imorgon!

Kramisar
Jo

Mjuka sa...

Så snyggt med kedjan. toppenfint
kramar Malin

Lilla Blanka sa...

Jättefina bilder..snyggt med kedjan och flaskorna. Jag gjorde också det på en av mina kedjor, fast jag tror det är många som har samma ide, vet inte vem som var "först", spelar ingen roll tycker jag, huvudsaken att det blir som man vill ha det :)
Ja nästa bloggträff får du hänga med..!
Kram
Mia

Solsjö - Under en vind sa...

Stort grattis till din utmärkelse!!! Den ska du vårda med stolthet, fniss.....

Vad fint det blev med kedjan, de små flaskorna blir pricken över i!

Visst hade vi en lyckad bloggträffs dag, har du varit på någon sån träff än? Annars kan jag verkligen rekommendera det, så mysigt!

Ha det gott, kram!

A home far away sa...

Det var riktigt fint med kedjan hängandes på spegeln! Har bara mitt lilla hjärta där já:-)

Må gott

Kram Gunilla

Annas skattkammare sa...

Blev jättefint med kedjan och de små gulliga flaskorna!! Har också sett det någonstans men kommer inte ihåg vart.. =) Minnet är bra men kort. Ha det gott! Kram /Anna

Ewa sa...

Va fint. Jag har också gjort en beställning därifrån... ;-)

Kramis
/Ewa

marita blücher sa...

Den där spegeln, fast i vitt, har jag suktat efter ett tag och nu har jag funnit en butik i närheten som säljer den - köp på gång. Det blev jättefint med kedjan och miniflaskorna som dekoration. Tusen tack för din kommentar på min blogg.
Ha det så bra!
Kramis/Marita

Evelinas hus sa...

Grattis! Den är du värd, med bra motivering också. Vad kul att vi snart ska träffas, det ser jag fram emot. Ska bli såå kul.
Kram Caroline

White Season sa...

Spegeln är så fin och visst har man fått inspiration här i bloggvärlden vad gäller kedjor och övrig dekoration...
Grattis för utmärkelsen, det är du värd tusen gånger om! Kram Malin

K sa...

Grattis ;D
Jisses va mycket fint du visar...Känns som det va längesen jag titta in här...Tiden räcker inte till...Framför datorn går klockan ännu snabbare ju...Tack för all inspiration ;D /KramK

Designe sa...

Åh så fint du gjort med kedjan där vid spegeln! Den spegeln är ju så himla fin oxå och tänk att det var riktiga så små blommor i flaskorna! :) Kram

Tingeltangel sa...

Vad otroligt sött det blev med de små flaskorna på kedjan.... Och grattis till din utmärkelse. Alltid kul med uppskattning och det är du värd.

Tracie~MyPetiteMaison sa...

Hello S,
I'm so glad you found my blog through Mia. Your blog is lovely. The little vases and flower chained around the mirror is a wonderful idea. I am going to spend some time looking around. I believe I've found a new place for great inspiration.
~Tracie

My Lovely Things sa...

så mysigt med din dekoration av spegel..

kram anna

MiaMaria sa...

Hej vilken vacker spegel och så snyggt med kedjan med de vackra små flaskorna......

Grattis till utmärkelsen.

HA´det så gott!
Miamaria

En mammas drömmar sa...

Hittade just din blogg! Gud vad mycket kul saker det fanns att läsa här!
Blev lite full i skratt när jag såg dina trädgårdsstolar och bord med järnunderrede. Har själv ett sådant bord som jag ärvt av min gammelfarfar. Älskar bordet eftersom det finns så mycket minnen från varma soliga dagar med saft och rabarberpaj från den tiden!
Kommer fortsätta besöka dig!!

/Kia

Hem och Lycka sa...

Den där spegeln är helt sanslöst vacker, har en själv i vitt. Och smart med flaskor på kedjan! Har både flaskor och kedjan också nämligen ;-) Apropå flaskor så blir det snart utlottning om ett par sådana och nåt mer på min blogg :-D kram!