17 november 2010

pensionärsvarning

Nu ni. Nu blir det pensionärsvarning. Jag ska åka på bussresa. Till Ullared!
Herreguuuud.
Det är bara den blå hårtoningen som fattas nu. (Fast jag är på god väg mot 40, så det kanske passar ganska bra egentligen, ha ha!)

Det ska bli så himla roligt! Och förhoppningsvis många julklappar köpta. Jag åker med två sköna bönor från mitt jobb.Man vet ju aldrig exakt vilket utbud finns i varuhuset just den dagen man är där, men man kan få tips i varuhusets blogg. (Bilden är lånad därifrån.)

Vad kul att ni är många som vill vara med i utlottningen om kompass-smycket! Den håller på till 12 december, ta gärna en lott (eller två) om du inte redan gjort det.
Kram så länge!

Susanne

6 kommentarer:

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Spännande! Jag har aldrig varit där.. Men väninnor som varit där har köpt massor massor med grejer!!

God shopping lycka!!

Jeanette

Graadskan sa...

Skoj med Ullared! Jag ska dit med mannen min nästa vecka...
Visa gärna dina bästa fynd! Men som du skriver, man kan aldrig riktigt lita på utbudet...

Ha en fin bussresa!

Kram Camilla

Camilla sa...

Det blir säkert hur trevligt som helst... jag ska göra liknande (fast till IKEA... det är ju så långt till Ullared härifrån;-) snart med en god vän.... bara hon och jag att få prata i lugn och ro... bara vara utan barn som pockar på.

Hur går det med köket förresten??? Jag njuter för fullt av vårt varje dag jag kommer hem och NU är det mitt!!! Det kändes inte riktigt så i början nämligen (jag har bilder på bloggen om du är nyfiken... (lite längre ner om du letar).

Trevlig resa!

Hem och Harmoni Marie sa...

Ullared som är så himla kul att åka till... jag ska dit den 14:e december... brukar vara perfekt att åka då (=lite folk).

Hoppas du hittar mycket fint... och visa gärna så jag vet vad jag ska spana efter när jag är där...

Kram Marie

Kamomilla sa...

Glöm inte promenadkäppen ;)

Nattmia sa...

Så kul med GeKås :-D Jag skall dit om ett par veckor och hoppas på att det finns mycket kul inne då.. Men vi kör upp för jag hatar att passa tider när jag skall shoppa.. Trots att jag fyllt 40 ;-)

Kram Mia