24 november 2011

utebelysning och besök lyser upp november

Ibland tar det längre än vanligt innan vi får ändorna ur vagnen här hemma. Den här utomhuslampan (och en likadan till) från Rusta köpte vi för minst ett och ett halvt år sedan. Kanske två. Men - rätt vad det är så glimmar vi till.
Nu sitter de uppe bägge två. Wohooo!


Herrn i huset hittade en sån bra glödlampa med behagligt sken. Nu vill jag till och med ha utebelysningen tänd för att det är fint (inte som tidigare, endast i yttersta nödfall).

Det gamla skrället ligger här i skräplådan nu. Mmmm, ni kan tänka er det varma och mysiga skenet (INTE!) från den där stora vita lysrörsliknande saken va? Urrrk.


I helgen får vi besök av goa vänner från Bästkusten (som har fått en bäbis nu i sommar, det blir första gången vi träffar den lille gobiten!), det ska bli så himmelens mysigt. Verkligen något som lyser upp november.

Så jag längtar till helgen som en tokig just nu.
Hur har ni det, är det adventsfrid eller adventskris hemma? Här är det GANSKA rörigt och inte så värst mycket julefrid alls ännu... men det är som det brukar, he he.
Vi hörs snart, ta hand om er govänner.
Varm kram
Susanne

4 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Njae, nån kris är det inte men inte heller någon frid. Men hantverkarna håller på för fullt, så det är bara att bita ihop!

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Halloj vännen!
Friden infinner sej nog inte här förrän i morgon kväll;)
Haha,vi har faktiskt också tre utelampor liggande i källaren, som vi köpt för några år sedan, men som av någon anledning blivit liggande.
Önskar dej en fin start på helgen.
Kram Anette

Anci sa...

Ja, det blev verkligen ett mysigt ljus i "nya" lampan.

Adventskris känner jag :)

Kram
Anci

Inka sa...

Hej, Susanne!

Ja, tänk vad man kan hitta på Rusta. Jättevacker lampa. Jag har själv hittat en massa fint på Rusta och till ett mycket bra pris minsann.

Ha en trevlig dag!

Kram Inka