1 februari 2012

tulpanbukettens bästa vän


Bästa utfyllnaden av en blygsam tulpanbukett - blåbärsris som just börjar blomma.
Vårkänslor... aaahh, vad härligt (och gratis om man bor nära skogen :-).

Jag är en sväng i Holland för mitt jobb när det här inlägget publiceras, tulpanens hemland... men jag kommer med all säkerhet inte att hinna se några tulpaner (inte för att de blommar ännu heller). Nej, jag kommer nog inte att hinna se så mycket annat än massor av kollegor och kunder i en proppfull mässhall. Men det ska bli jätteroligt och intressant!

Vi hörs snart igen govänner!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Blommande blåbärsris är helt ljuvligt, särskilt ihop med tulpaner. Skönt att ha skogen så nära! Tack för din supergulliga kommentar hos mig!

Och du, angående ditt stoldilemma; varför inte köpa billiga loppisstolar som liknar lilla Åland och måla dem svarta. Fast, det kan ju vara himla skönt med något nytt också ibland, som man slipper måla, hi, hi. De "billiga" från IKEA såg tuffa ut tycker jag!

/Amanda

Helena, Craft and Creativity sa...

Vacker bild! Hoppas Holland-resan blir lyckad!

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Halloj!
Oj, är du i Holland, vad kul.
Tulpaner älskar jag, så fräscht och frasigt.
Du,stolen från Ikea,tycker jag är jättesnygg, den skulle jag absolut kunna tänka mej.
Men stolar är ju så kul, man kan ju hitta på loppis, eller dyra designerstolar och det kan vara hur snyggt som helst ihop.
Må så gott
Kram Anette

Mamma C sa...

Snart kommer man inte att se blåbärsriset ute i skogen. För nu kommer snön om det blir som vädergubbarna har sagt. Men det är fint att fylla ut buketten med.
Kram Mamma C

mammaxtre sa...

Holland låter trevligt!

Ha det gott