11 april 2012

hej från korgstolshörnet

Hohoj, vad fort påsken gick! Har ni haft det bra?
Jag hade en så mysig och - åtminstone bitvis - solig (men kall!) påskhelg med familj, glada barn, matglad hund och goa vänner.Här hemma finns gott om projekt att ta tag i. Bara att välja vart man ska börja. Alla är väl inte lika inspirerande (de som omfattar RENSNING till exempel. Tråkigt. Men uhh vad det behövs).Man kanske känner för att slå sig ner och softa lite istället.
Till vänster om korgstolen (som mest står där i hörnet av en slump) börjar vårt kök. I den vita plåthinken dumpar vi barnens utspridda leksaker och lägger locket på. Det är sån rensning som jag gillar det.För tillfället står ett ägg i metall från Indiska i den rebellmålade CD-hyllan. Och så favvo-Tintinburken med choklad.
Det blir nog tid till rensning en annan dag.

Kram!
Susanne

11 kommentarer:

Anneli sa...

Ha,ha......kul inlägg!

Rensning och röjning måste man ha lust till annars blir det bara såååå jobbigt och trist.

Kram Anneli.

homemadebyanna sa...

Ordning och reda pengar på fredag!
Det blir ju jättefint :)
Kram

Älskade pion sa...

Du behöver väll inte rensa och städa ,ser så fint ut redan.:)Kram Ulrika

Liten Bod sa...

Hej! Tack för din gulliga kommentar! Nu har jag fått lite energi till bod/blogg/pyssel igen. Kul att spånkistan trivs :) Jag har en egen nu, och den får nog stanna hos oss! Min dotter jobbar numera precis där jag lämnade kistan till dig. BSC jobbar hon på och trivs kanonbra. Kramar, Tina

Photo by Maria sa...

Rensning behövs lite till och från.. Jag har startat med att städa och rensa vår "verkstad" så jag antar att när sambon ser det så får han panik och tror jag slängt saker som man "måste" ha.. ;)

Ha en fin dag med eller utan rensning..

Kram Mia

Radhusdrömmar sa...

Kul att ni är hemma igen, vi höres ikväll. Sagt det förut och säger det igen om du tröttnar på den kudden, så säg till :)

Kram kram
Jo

Mamma C sa...

Tycker det ser strålande fint ut hos dig.Så sätt dig en stund i korgstolen.
Kram Mamma C

Dagdrömmar och verklighet sa...

Härlig korgstol, förstår att du hellre sitter i den än att rensa.. =) Vi har källare där man dumpar allt man inte behöver för tillfället, vågar inte ens tänka på hur mycket det finns att rensa bland där. Jag slänger och skänker gärna bort grejer men sambon vill gärna hamstra så det brukar vara en dragkamp..

Ha det gott! Varma hälsningar från Malin

LissAnna sa...

Utifall du skulle leta efter mig, kråkis, så har jag startat en helt ny blogg.:-) Kram Stina

Nina sa...

Det är det bästa med rensning, det finns liksom alltid saker kvar att rensa EN ANNAN DAG! =)

Helena, Craft and Creativity sa...

Smart med plåthink med lock för leksakerna. Här använder vi en dock-liggvagn av gammal modell som leksaksuppsamlare på nedervåningen. Bara att rulla runt den i huset och samla upp grejerna. Två sekunder efteråt brukar de ligga utspridda igen i och för sig... ;-)