3 maj 2010

ut med guldet

Hej alla goa vänner,
vad bra det är att det finns svart sprayfärg när man ledsnar på guldramarna hemma. (Det här är förresten vårt knorviga hörn under trappan. Numera utan guldramar.)


Och numera även med finfin pläd från Anna O. Hurra!


Japp! Det var roligt. Nu får man väl se vad nästa ryck blir, vi har ju en till exempel en stor korgstol som skulle bli fin i svart... fast jag tror nog både sprejfärgen och orken skulle tryta då. Här är förresten en bild före sprejattacken.


Hoppas du har haft en fin valborgshelg. Här har vi en otroligt stolt sexåring som har lärt sig cykla i helgen. Nu är det bara bromsningen som skall finslipas... helst innan hennes mor får hjärtsnörp totalt. Gaahh!
Kram, vi hörs snart igen!


Susanne

9 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Så snyggt det blir i din framfart med den svarta sprayfärgen! ;)..en svart korgstol låter snyggt!..du kanske känner en billackerare? då går det fort!

Minns tiden då jag sprang bakom barnen som skulle lära sig cykla :)..minns deras glädje och frihetskänslan då de kunde cykla utan min hjälp!

Ha en bra start på veckan!!
Kramis Sanne!!

Jessica sa...

Hej, det var roligt att träffa dig i torsdags !
Blev inte många inköp...
Tänkte åka dit en dag efter jobbet å handla lite till trädgårdslandet, å en Schersmin.

Har ni knorviga hörn :) blev fint med ramarna å filten där!

Må gott vännen!
Kram Jessica

Nattmia sa...

Så snggt det blev med svart på ramar.. Tur att det finns färg så man kan förändra när man tröttnat :-)

Kram Mia

Sussi sa...

Men det blev ju jättefint! Kul med förändring, och pläden....helt underbar!
Lyllos du som bara har ETT knorvigt hörn....hemma hos oss kryllar det av knorviga ställen :0) Men lite knorv i hörnen måste man tåla!

Kram
Sussi

Camilla sa...

Min 5-åring började också, helt plötsligt, cykla utan stödhjul och det är helt underbart att se glädjen i ansiktet när han klarar att cykla själv. Han kan starta själv, och stanna, men han använder ännu så länge mest fötterna som broms... Men visst är det med hjärtat i halsgropen ibland med bilar och annat som är i vägen.

Fina ramarna blev... det är otroligt vad "lite" färg kan göra!

Själv är vi i lite större planer... vi behöver göra om köket... byta skåp och en del vitvaror och lägga nytt golv... så det är ett "litet" projekt! Men det blir fint när det är klart, men en hel del jobb.

Älskade pion sa...

Vad fint det blev med svarta ramar isället.Min lilla tjej som är lite drygt fyra lärde sig cykla i helgen,jättestolt.Vi har fått sprungit en hel del kan jag säga. ;) Ha nu en riktigt skön dag vännen. Kram Ulrika

Kajsa sa...

Älskar pläden!

Kamomilla sa...

I LIKE sprayfärg!! :D

Annas skattkammare sa...

Hej! Sprayfärg är underbart- det gå¨r så fort och lätt! Vad fint det blev med svarta ramar! Och pläden- så snygg!
Kram /Anna