6 september 2007

faran med bloggar

Åh, hu.
Jag som redan har köpstopp den här månaden. Så går LantlivsAnette och visar superfina bilder från en affär här i Stockholm som jag knappt visste fanns, Ambiance. Då var jag ju bara tvungen att gå dit.

Och då går det som det går...


Jag får visa imorgon vad jag köpte... men i alla fall ska den hänga på en otroligt fin liten krok, också från Ambiance, för 59 pix.


Ja nu är det DEFINITIVT köpstopp den här månaden!!

8 kommentarer:

Ewa sa...

Hej där!
Vilken fin blogg. Hittade hit vioa Lantlif Anettes sida.
Mvh
/Ewa

Ewa sa...

Via, skulle det ju stå... *S*

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Å vilken krok! Ja köpstopp har jag haft länge..hihi....men igår kunde jag inte hålla mig..Köpte en dörrmatta från Gudrun Sjödéns webbutik:-D
Å andra sidan så kommer ju inte räkningen förren lönen är här..haha!!

Susanne

Uppe på vinden sa...

Fin krok, och visst blir man inspirerad att handla och fixa!! Blir nyfiken på vad du har i kassen....Trevlig helg! Kram!

Sextiotalsvillan sa...

Vilken fin blogg du har. Gillade din glaskupa extra mycket! Och nu blir jag ju jättenyfiken på vad mer du har i påsen... =) kram / Mia

signe sa...

Hej! Kul att du tittade in hos mig så jag hittade hit! Visst är det farligt med bloggar! Jag såg de fina tygerna som Lantlivsanette har i sin butik..vill ha!..och Vitaranunkler har gjort så fint i sitt arbetsrum!..man blir köpgalen!..men huvudsaken är ju att man har en plan med det man köper så det inte bara blir plottrigt eller blir liggandes! Kram :)

Skrotmaja sa...

Ha, ha...köpstopp. Ja du, det känns bekant ;-)

Självklart får du länka - det är bara roligt!!

Kram.

Tingeltangel sa...

Vad roligt att du tittade in på min blogg. Skall bli spännande att fortsätta följa din. Är nyfiken på vad du har i påsen. Trevlig helg.