4 september 2007

JAAAA! (tror jag)


Det står ett par raringar på mitt skrivbord här på jobbet nu. Det är gummistövlar från H&M, i samarbete med Tretorn, som jag har varit på jakt efter i mer än en vecka nu. Och i dag på lunchen lade jag vantarna på ett par! Sista som fanns kvar i butiken!

Det är inte helt ekonomiskt försvarbart just nu egentligen. Och så är det storlek 37, men jag tror dom ska passa (jag brukar ha 37-38). Oh, jag tycker dom är supersnygga!

Och så regnar det och åskar som tusan här utanför, det passar ju faktiskt ganska bra just idag :)

11 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

Coola stövlar! Va kul att kika in här! Må gott! Kram!

Klara sa...

Ahhhhhhhhh vilka snygga stövlar! Där ser man - gummistövlar kan vara så mycket mer än vanliga Tretorn! Kul att ha hittat till dig! Må din vecka bli naggfri ;)

Tidsmästarinnan sa...

tackar! ja nu har jag stövlat omkring lite på jobbet och tror att dom passar, även om dom är lite smala över foten, men det blir nog finemang.
Klara - ja tack, jag hoppas på en naggfri vecka, det är faktiskt inget som har gått sönder hittills, peppar peppar... :-)

handplockat sa...

härliga stövlar
=)

ang ditt inlägg hos mej
Idag visar jag bilder från Sias Showroom

Ha det bäst

Skarre sa...

Det ser ut som om En Stor Vätebomb har släppts i mitt hem. Jag vill ju ha en välordnad arbetsplats med snurrstol och pärmar bakom! Ain't gonna happen... Snygga boots! / Skarre

Skrotmaja sa...

Hej! Häftiga stövlar...måste kika igenom din blogg. Blir så nyfiken. Dels på titeln, dels på beskrivningen. Sitter själv i ett radhus nämligen.

Hoppas vi ses igen!
Kram.

Klara sa...

Då håller vi tummar o tår för resten av veckan nu då ;)

Julia sa...

Vilken fin blogg du har.

Och du, jag har klätt om två av åtta stolar, så där ligger jag i lä hihi...

signe sa...

Men gu vilka söta stövlar!...De hade jag inte sett förut!..Vill ha! :)

Anna sa...

Åh, de där gillar jag med, har inte sett dom tidigare. Jag är ute och letar gummistövlar juu. Finns det någon chans att hitta sådana tror du? Ska bege mig till H&M imorgon.

Ha en trevlig helg!

Tidsmästarinnan sa...

Anna, här har det varit ett himla riv efter dem, men det kommer nog in fler. Idag har jag på dem "på riktigt" för första gången, de är lite tunga men annars sköna!