17 januari 2008

jag har fått en utmärkelse!


Nämen nu blir jag allt lite mallig. Minsann om jag inte har fått en utmärkelse från en go och fin bloggvän - Klewas krypin heter hennes mysiga blogg! Där finns alltid något kul att kika på, vackra foton och många bra tips. Tack goaste Ewa! (Och hoppas vi kan träffas och babbla på riktigt någon gång snart!)

Jag vet inte riktigt hur det ska gå till men jag skulle vilja skicka vidare den här utmärkelsen till alla som kikar in här (just DU ja!), och till alla som skriver en liten rad ibland, för jag blir så himmelens glad för alla roliga och trevliga kommentarer jag får. Och vilka fina och inspirerande bloggar jag har hittat det här senaste halvåret, det är ju inte klokt egentligen.

Kram till er!
S.

3 kommentarer:

Tina sa...

Den utmärkelsen är du värd!!! Säger jag utan att känna dig personligen, men du har iallafall en av de mysigaste bloggarna jag känner till. Är här ganska ofta och läser, men ska bli bättre på att skriva en rad...eller två till dej!! Ha det riktigt bra!

Kram från Tina i Värnamo

Tidsmästarinnan sa...

Hej Tina!
Ska du inte börja blogga snart också hörru! jag kommer ihåg att ni var på väg att flytta till ett hus!
Tusen tack för dina snälla ord!
Kram!
S

Tina sa...

Tja, inte till eget hus tyvärr! Vi ska titta på ett radhus nu i helgen som skulle passa oss perfekt. Har faktiskt funderat på att starta upp nåt om vi nu får det här lilla radhuset...så kanske blir det nåt iallafall! Lite sugen är jag allt!

Ha en skön helg och kram tillbaks!

Tina