24 januari 2008

jag klurar på något kreativt - del 1

Hmm. Vad ska man kunna hitta på för roligt av en bit drivved från Bästkustens salta vågor och några gamla metallklämmor? Jag får klura lite på det och återkomma inom kort! :-)Jag har nog sagt det förut, men jag gör det igen: det är en sån fröjd att läsa alla kommentarer jag får, jag blir så himmelens glad för varendaste en. Ni raringar som skriver en rad och har egna bloggar brukar jag alltid kika in hos, och så hittar jag en massa roligt, och jag klickar mig vidare och vidare och drömmer mig bort och blir superinspirerad... och vips har det gått en låååång stund :-)
En go och varm kram till dig som läser det här.
S.

26 kommentarer:

husnummer30 sa...

Ja...det där med att klicka sig vidare kan visa sig sluka ett par timmar... :-) Ska bara kolla detta också!

Spännande att se vad du hittar på med drivveden.

Ha det bra! //Jill.

Snäckornas sjö sa...

Mmmm...känner igen det där! Tiden går så fort när man drömmer sig bort i inredningens underbara värld...

Såg dina bilder från Tine K, så underbara!

En stor kram tillbaka till dig!

ALEGNI sa...

tack, den där kramen behövs verkligen idag, för vi har ett sådant förfärligt snöoväder här på finska västkusten!
*kram tillbaka*
ingela

Ewa sa...

Tack vännen för din fina hälsning.
Med drivved kan man göra en massa fint. Har själv en hel kartong i mitt torp, men inte från Bästkusten, utan Norrlandskusten. Och den är fin den med! L*
Jag har en massa idéer på gång, men så svårt att hitta material här i Kalix. Vi har numera ingen hobbyaffär, så det blir till att beställa per postorder, och tack gode Gud för att den uppfanns...
Blir nog ingen Stockholmsresa, som det var tänkt. Hon ska ta hjälp av sina kompisar. Men, jag ska ner vid något annat tillfälle, och då ska vi ses.

Kramis
/Ewa

Här är världens snöstorm idag. Usch.

MiaMaria sa...

Visst är det så man drömmer sig bort i bloggens värld.....

Ska bli kul att se vad du hittar på....

Ha´en bra dag!
Miamaria

My lovely Things sa...

hej! Kul med drivved! Har en bekant som driver firman erix trädesign.www.erix.se. han gör möbler av drivved och annat trevligt. Kika in och få nån idé.
Här har sytts lampskärm!
Kram anna

Änglahem sa...

Märkligt alltså...man sätter sig för en halvtimme vid datorn och whoops...så har det gått 1 ½ timme istället!! Känner så väl igen mig.

Vad spännande att få se vad det blir av detta projekt!!

Kram
Ulrika

Under en vind sa...

DE där stunderna vid datorn blir oftast till timmar.....

Ska bli spännande att se vad du ska hitta på nu!

Ha det gott, kram!

Tindra som jag sa...

Kul att du kikade in hos mig och lämnade ett meddelande så att jag kunde hitta hit. Spännade att se vad du hittar på för pyssel med drivveden.

/tindra som jag.

trollmor sa...

Grattis , du vann tröstpriset hos mig i tävlingen.
Lämna din adress i kommentaren så ska jag skicka dit pris omg.
(Jag lägger inte ut den kommentaren)
Grattis ewa

Klara sa...

Klicka sig vidare ja - det gör jag jämt och vips har jag nästan ingen tid till att uppdatera min egen blogg ;) Så nu gäller prio1 - uppdatera och SEDAN blogga på.

Den där räkskålen ska du vara rädd om! Bruket finns ju inte mer... lite kuriosa... jag har jobbat i hyttan på Åfors Glasbruk i 14 år... mina första arbetsår alltså.

Ha en underbar helg! Kram!

Kamomilla sa...

*väntar med spänning på vad du ska fixa till*...

Det där Pia Prinz tipset om din blogg, det var nog så rätt! Du är värd den uppmärksamheten!
Kram, Kamomilla

SKATAN sa...

Vad skall du hitta på?!

Jag har själv en bit liggande. Projektet stannade halvvägs eftersom jag inte visste var jag skulle sätta upp det... : ) Så kan det gå! Lycka till : )

SKATAN sa...

Vad skall du hitta på?!

Jag har själv en bit liggande. Projektet stannade halvvägs eftersom jag inte visste var jag skulle sätta upp det... : ) Så kan det gå! Lycka till : )

stina sa...

Ja visst är det kul med komentarer! Jag erkänner snabbt att jag inte är världsbäst på det precis! Jag tittar ofta in hos dig och lovar att komentera lite ogtare! Men nu är jag jättenyfiken på vad du ska hitta på med driveden. Kram Stina

Anonym sa...

Det blir spännande att se vad du hittar på med drivveden!! Tänk att jag hittade två bitar drivved för inte så länge sedan jag också under en promenad med vovvarna:-) Visst är de vackra dessa av vattnet formade brädbitar!!
Vacker var även krukan med fikonträdet!! Mmmm en sådan skulle jag gärna ställa som prydnad i mitt hem:-) Bilden med de lysande blå blommorna var underbar - vilken färg och vilket ljus i bilden.
Kram
Sanna

Jes/Vita villa vila sa...

Dito! Kram till dig med & tack för besöket! Visst är det roligt när besökare lämnar ett spår efter sig :)

Vad härligt med Gotland i sommar!!! Underbara Ö - min favorit, men det visste du väl redan ;)

Härligt med drivved & ett nytt projekt - ser fram emot vad du hittar på!

Kram /Jes

Dubbelörnen sa...

Drivved som är så vackert... Har faktiskt en gång åstadkommit något med en liten bit *skrattar*. Textade "Gone fishing" o hängde på ett gammalt drag. Den hängde vi upp på torpdörren när vi var ute på sjön o.... just fiskade ;)

Kram

Pysselprinsessan sa...

Fin blogg du har skapat, och spännande att se vad du hittar på med drivveden! Själv har jag en del drivved liggande i källaren väntandes på inspiration. Tidigare har jag haft en hörnlampa av drivved a la Ernst, nu har jag en toaskylt. :-) (Kika in på min blogg om du vill så finns den att beskåda där...)

Lisas torp sa...

Tackar för titten hos mej!
Jo, visst blir det mörkt när adventsstjärnor och andra ljusaltrare försvinner, men det blir ju i alla fall ljusare ute, även om det går lite långsamt.

Själv har jag ljusslingor på flera ställen, även i torpet, och det har jag året runt! JÄttehärligt att tända när kvällen kommer.

Så spännande med drivveden! Kanske får man se resultatet?:-)

Ha en riktigt skön helg!

Kram

Lisa

Lilla Blanka sa...

Hihi ja det är så jag också gör, hoppar in på en blogg, och ser nån ny blogg i den o så vidare o vidare.. :)
Men nu blir jag NYFIKEN...! Vad skall du hitta på med de där grejerna? Drivved älskar jag, brukar alltid släpa med mig en massa hem när vi är vid havet..man kan göra en massa fint av sånt..så nu skall det bli skojigt att se vad du gör med ditt!
Kram
Mia

Home & Clothes Design sa...

Du måste visa oss vad du skall hitta på med all drivved.

Ja , man har nog blivit bloggmissbrukare...det säger min man iallafall ;)

Trevlig helg, kram Annelie

Guldkorn i min vardag! sa...

Håller med dig, det är härligt att titta in hos andra och inspireras av alla kreativa människor. Sen är det alltid roligt när någon hälsar på och lämnar en kommentar hos en själv.
Trevlig helg på dig!
Kram Ulla-Bella

Mitt hem är min borg sa...

Det där lät intressant.. Jag tycker också drivved e så fint.. Men jag har inga tips till pyssel med det..
Visst kan man slå ihäl rätt mycket tid bland alla fina bloggar.. Helt klart..

Kram Linda!!

Ann-Catrin / finthemma sa...

Du det är en drog... har blivit...man kan ju nte sluta..men ack så roligt det är!!!
Här hos dig är det alltid härligt att kika in !!
kramar A-C

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇免費A片,日本A片,A片下載,線上A片,成人電影,嘟嘟成人網,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,微風成人區,成人文章,成人影城A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖