10 september 2008

Indiska goes fattigmanssilver


Den här lampan i fattigmanssilver finns att köpa på Indiska för 249 kr. Är den tillverkad efter gammaldags design, eller varför känns den så bekant? Väldigt fin, tycker jag.

Jag har fått ett par utmärkelser som jag blev så himmelens glad för! Den här fina kommer från Jill, som bor i Norge och har den härliga bloggen Fyra rum och kök. Tack goaste Jill, den flyger tillbaka till dig direkt, den!

Och så har jag fått den snygga "inspiring blog" från en ny bloggvän, Tara, Happy in Pink! Tack snälla du! (Har du inte kikat in på denna blogg ännu så gör det, Taras fotografier är så snygga, de hoppar nästan ut i knät på dig!)


Den här vill jag gärna skicka vidare till några favoriter -
Marie med Vita ranunkler
Susanne som är Brunkullan med mosipperötter
M, som har Hwita villan...
Jag tycker så mycket om era bloggar!

En varm kram till dig som läser det här!

Susanne

16 kommentarer:

Elzie sa...

Den såg precis ut som en lampa jag har i min ägo (fast den ligger i skåpet än!!).
Hoppas du får en fin kväll.
Kram Elzie

Anonym sa...

Varsågod! Är det något annat Du önskar?

;-)

Hudterapeut sa...

Åh den såg jag på INDISKA igår och blev helt förälskad. Vill ha men vet tyvärr inte vart den skulle platsa. Men himla fin!

Brunkullan sa...

Å Tack! Så glad jag blir:) Känner mig lite piggare nu!

Och så fin lampa! Gissar att den kommer ta slut nästan genast i butiken!

Susanne

Glitter och Marsipan sa...

Indiska har mycket snyggt.Tyvärr finns inte Indiska i vår lilla stad,så man får passa på när man är i storstan.En Stockhomlsresa har vi planetat om en månad,så då blir det stora rejset i affärerna.
Gratulerar till dom fina utmärkelserna.
kram Anette

Katta sa...

Å den där lampan från Indiska är så snygg, de har en i ofärgat glas med som är fin.Så snygg den rosa utmärkelsen är, grattis till de båda.Kram Katta

lottens vita och gröna sa...

hallå du goa människa! sååå glad jag blev för din härliga hälsning, sånt värmer i höstrusket! du, den lampan har jag köpt, älsakr den, försöker plantera idén hos sonen, han har inte riktigt förstått hur snygg den är, öhhhh ser gammal ut, är kommentaren, ehhh!

största grattiskramen till dig och din härliga blogg som kammat hem massa utmärkelser, inte ett dugg förvånad, du är something special!
varmkram lotten

n o r d i n g å r d e n sa...

DEn lampan är ju skitsnygg! En del har visat den nu, tar nog slut på Indiska snart: ) Jag skulle cokså vilja ha ett par.... vilka fynd du gjorde, 6 snygga tallrikar för 60 kr!!!! Mari.

Hannis sa...

Kvällslektyren i går bestod just av Alli i hemmet och vad ser jag??
Tidsmästarinnans blogg är omnänd!
Jag hoppade till och flinade för mig själv=))
Roligt ju!

Hm,undrar om jag ska ta mig en sväng förbi Indiska i dag..
Den var ju ursnygg och billig!

Tack för dina rara rader och kramen!
Känns lättare nu när jag öst ur mig "eländet".

Kram Hannis

Anneli sa...

Hej!
Ja, den där lampan går precis lika bra som dom gamla, som kostar tiodubbelt på sina håll...
Vet du, jag har precis likadana, vita tallrikar som du fyndat och jag bara älskar dom - en favorit både till vardag och fest...så jag tycker förstås att dom var ett riktigt fynd - till det där priset dessutom:)!!

Ha det så gott, kram

Malin - I min trädgård sa...

Tack sååå mycket för den underbara utmärkelsen! Vad glad jag blir! Du ska veta att jag följer din blogg också, kikar alltid glatt in när det kommer nya inlägg :).

Kram M

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Det var mig en gullig lampa och visst ser den lite antik ut! Grattis till awarden:)

Snäckornas sjö sa...

Hmmmm...det är inte ofta jag förbannar att jag bor på landet och inte har tillgång till affärer som Indiska, men denna gång gör jag det!! Ok, det är faktiskt inte mer än ca 8 mil till Uppsala, men sen förbannar jag att jag är så lat också ;-) Orkar inte åka ända dit...men för de där lamporna skulle jag göra det. De är ursnygga!! När jag väl har fått tummer ur den mycket omtalade r... är de väl slut *suckar*!!

Min pump och fatet sprang jag på i det lilla pittoreska samhället Öregrund. Men det har märket Ib Laursen på sig så de finns nog på andra håll också.

Kramar/ M

Marie sa...

Grattis till utmärkelsen och tack snälla du för att du skickar den vidare till mig, blir jätteglad!!!

Visst är lampan från Indiska fin! Jag köpte också sådana häromdagen, ska få hänga i fönstren i våran nya hall när den är klar. Dröjer nog dock ett tag innan de kommer upp, vi har inte ens fönster än, hihi.

Ha en trevlig helg!
Kramar Marie

RANA sa...

Grattis till utmärkelserna. Du är helt klart värd dem.

Jag är lite efter och borta (kan jag skylla på febern?) men TACK du goding för den looooove du öste över mig härom dan. Det värmer, värmer. :-D

SNYGG LAMPA! Jag gillar Indiska skarpt.

Kram, Rana

Liza i pepparkakshuset sa...

Snygg lampa, jag gillar Indiska - hittar nästan alltid nått där :)

Gardinstången i lilltjejens rum är en vanlig pinne (rundstav kanske det heter) och gardinstången i vårt rum kommer från Bauhaus.

Trevlig helg
Kram Liza